Kulkuyhteydet

howtogethere

Meidän Festivaalille on helpointa, nopeinta ja ympäristöystävällisintä saapua junalla (jos et ole kävellen tai pyöräillen matkassa). Meidän Festivaali tarjoaa Järvenpään juna-asemalta ilmaisen festivaalibussin Kallio-Kuninkalaan ja Krapin Pajaan.

Julkiset liikennevälineet

Helsingistä junalla

Lähijunat R, D ja T Riihimäen suuntaan liikennöivät Järvenpäähän, josta pääsee kävellen, polkupyörällä tai paikallisbussilla Tuusulanjärven maisemiin. R- ja T-junat pysähtyvät myös Ainolassa, josta on noin 1 km:n kävelymatka Ainolaan ja Aholaan.

Helsingistä linja-autolla

Kampin linja-autoasemalta laiturilta 10 lähtevät bussit suuntaan Hyrylä-Järvenpää-(Mäntsälä), noin yhden tunnin matka. Pyydä kuljettajaa jättämään kyydistä oikealla pysäkillä: Gustavelund, Krapi, Onnela, Halosenniemi, Ainola, Ahola.

Helsinki-Vantaan lentokentältä

Ota P-juna Tikkurilaan, josta pääset lähijunalla R, T tai D Riihimäen suuntaan, jää pois Järvenpäässä. Junat kulkevat noin puolen tunnin välein. Junat R ja T pysähtyvät myös Ainolan pysäkillä, josta on noin yhden km:n kävelymatka Ainolaan ja Aholaan.

Reittiopas
VR
Matkahuolto

Festivaalibussi

Meidän Festivaalin asiakkaille ilmainen festivaalibussi hakee Järvenpään asemalta 30 minuuttia ennen konserttia Kallio-Kuninkalan (Leonora-sali & Meidän metsä) ja Krapin Pajan konsertteihin ja kuljettaa konserttien jälkeen takaisin asemalle. Festivaalibussin kuljetukset löytyvät konserttikohtaisesti ohjelmasta.

Pyöräillen

Tuusulanjärven alue tunnetaan vuosisadan vaihteen taitelijayhteisöstään, johon on helppo tutustua pyörän selästä käsin. Kauniit maisemat ja hyvä pyörätie houkuttelevat niin paikallisia kuin matkailijoitakin noin 25 kilometrin reitille. Voit yhdistää Meidän Festivaalin vierailuun erinomaisesti pyöräilyn Tuusulanjärven kulttuurikohteissa.

Helsingistä

Helsingistä pääsee pyöräillen vanhaa Tuusulantietä seuraillen. Voit suunnitella pyöräreittisi esimerkiksi HSL:n reittioppaan avulla.

Tuusulanjärvellä

Toinen vaihtoehto on ottaa pyörä junaan ja lähteä Järvenpäästä kiertämään Tuusulanjärveä ja siitä eteenpäin Meidän Festivaalin konserttiin. Järvenpäästä on myös mahdollista vuokrata pyöriä päiväksi käyttöön Järvenpään torin laidalla sijaitsevasta Janne-kontista tai Järvenpään taidemuseolta.

Janne-kontin pyörävuokrien hinnat:
5 € / 3 h tai 8 € / koko päivä
Janne-kontin aukioloaikojen ulkopuolella vuokrapyörät on mahdollista palauttaa Hotelli Scandiciin Järvenpään rautatieaseman viereen.

Tutustu esimerkiksi Visit Tuusulanjärven laatimaan pyöräilyreittiin täällä tai Nopsa Travelsin laatimaan Tuusulanjärven pyöräilyreittiin täällä.

Autolla

Helsingistä

Aja tielle E75, käänny rampille nro 10, käänny suuntaan Järvenpää ja käänny vasemmalle tielle nro 145 (Poikkitie), suuntaa kohti Tuusulaa ja löydät perille Tuusulanjärven alueelle.

Helsinki-Vantaan lentokentältä

Lentokentän ulosmenotiellä nouse ramppia Tuusula Ilmakehälle, käänny vasemmalle Junkersintielle ja nouse Tuusulanväylälle kohti Tuusulaa.

Kimppakyyti

Kimppakyytejä on helppo suunnitella Greenriders-palvelun avulla.

Ylös